|
Anket Sonuçlarını Görüntüle: AKP Size Göre Kapatılmalımı Yoksa Kapatılmamalıdır? | |||
Evet kesinlikle kapatılmalı! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 46.67% |
Hayır kapatılmamalıdır! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
24 | 53.33% |
Oylayanlar: 45. Bu oylama kapalı |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
açılan, akpye, buluyor, davasını, doğru, kapatma, musunuz |
![]() |
Cevap : AKP'ye Açılan Kapatma Davasını Doğru Buluyor Musunuz? |
![]() |
![]() |
#31 |
kezban
|
![]() Cevap : AKP'ye Açılan Kapatma Davasını Doğru Buluyor Musunuz?Yorun yapmadan önce tüm yorumları okudum ![]() 1)demokrasiyi hayat damarı ilan etmiş bir ülkede %47 sart değil!halkın sectiği bir partinin yargı tarafından sudan sebeblerle kapatılmak istenmesi demokrasi sucudur ![]() 2)biraz ağır gelebilir ama ergenekonu pkk dan farklı görmüyorum ![]() ![]() ![]() 3)ak parti kurucularının hepsi kültürlü,demokrasiyi,laikliği iyi bilen insanlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() Cevap : AKP'ye Açılan Kapatma Davasını Doğru Buluyor Musunuz?Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
kar_tanesi
|
![]() Cevap : AKP'ye Açılan Kapatma Davasını Doğru Buluyor Musunuz?Bence kapatılmasını gerektiren bir durum yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herkes istediği gibi giyinmeye hakkı vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
b@ron
|
![]() Cevap : AKP'ye Açılan Kapatma Davasını Doğru Buluyor Musunuz?kapatılmamalı n eo ya istikrar önemli olan bize oluyor
![]() |
![]() |
#35 |
_samyeli_
|
![]() Cevap : AKP'ye Açılan Kapatma Davasını Doğru Buluyor Musunuz?KESİNLİKLE KAPATILMALI!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
sonic
|
![]() Cevap : AKP'ye Açılan Kapatma Davasını Doğru Buluyor Musunuz?Ben pek siyasetten anlamasam da bir şey sormak istiyorum; Bu türban ya da başörtüsü nasıl siyasi simge oluyo yaaa anlamış deilim ![]() Bence bu türban ya da baş örtüsü İslam dininin gereklerinden olduğu için takılıyor bence siysi tarafını anlamış deilim biri bana açıklasın?? Bu nedenden dolayı kapatıllmamalı |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|