|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dedektif, hikayeleri, hikayesi, örneği, örnekleri |
![]() |
Dedektif Hikayeleri Örneği - Dedektif Hikayeleri Örnekleri - Dedektif Hikayesi Örneği |
![]() |
![]() |
#1 |
FrmSinsi
|
![]() Dedektif Hikayeleri Örneği - Dedektif Hikayeleri Örnekleri - Dedektif Hikayesi ÖrneğiDedektif Hikayeleri Örneği - Dedektif Hikayeleri Örnekleri - Dedektif Hikayesi Örneği Dedektif Hikayeleri Örneği - Dedektif Hikayeleri Örnekleri - Dedektif Hikayesi Örneği Acemi Dedektif İki gün önce söz vermişti arkadaşına, gazetelerini çalan kişiyi bulacaktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Küçüklükten bu yana dedektifliğe ilgisi vardı ![]() ![]() ![]() Arkadaşı posta kutusuna bırakılan gazetelerinin yaklaşık iki haftadır eline geçmediğini söylediğinde bu görev için gönüllü araştırma yapacağını belirtmişti ![]() ![]() ![]() Birkaç gün iş yerinden izin almıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Apartmanda yirmi daire var, on sekizi şüpheli ![]() ![]() ![]() Hemen boş bir kâğıt alıp notu yazmaya başladı ![]() ![]() Hemen gitti, notu arkadaşının posta kutusunun üzerine yapıştırdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kahvaltısını hazırlarken ve yaparken hep aynı soruyu soruyordu kendisine; “Gazeteleri kim alıyor?” Bu sorunun cevabını en kısa zamanda vereceğine inanıyordu Cezmi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Cezmiciğim,” dedi komşusu, aşağıya bir not yazılmış, onu gördüm de…” Cezmi gözlerini dikkatle açarak “Evet,” dedi ![]() “Gazeteci senin zile basıp gitse bile sen duyamazsın, ziller bir haftadır bozuk…” |
![]() |
![]() |
![]() |
Dedektif Hikayeleri Örneği - Dedektif Hikayeleri Örnekleri - Dedektif Hikayesi Örneği |
![]() |
![]() |
#2 |
FrmSinsi
|
![]() Dedektif Hikayeleri Örneği - Dedektif Hikayeleri Örnekleri - Dedektif Hikayesi ÖrneğiDEDEKTİF 2 Cezmi’nin yüz ifadesi değişti komşusuna teşekkür edip mutfağa döndüğünde düşündü ![]() Evet bu ilk çalışmasında başarılı olamamıştı fakat pes etmemesi gerekti ![]() ![]() ![]() “Apartmanın zil tesisatının bozuk olduğu tespit edildiğinden yazılan not amacına ulaşamamıştır ![]() ![]() Cezmi düşündü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “İyi günler hanım ablacığım…Ben Cezmi sekiz numarada oturuyorum ![]() ![]() Kadın şaşkın ve biraz da sinirlenmiş bir halde baktı kendisine ![]() “Ne demek istiyorsun sen? Biz mi çaldık yani? Ne bilelim biz el alemin gazetesini! Hasbinallah Bin Velid…” Cezmi de şaşırmıştı bu kadar sinirlenecek ne vardı anlayamadı ![]() “Hayır estağfurullah ben sizi suçlamak için sormadım belki alan kişiyi görmüşsünüzdür diye…” Kadın biraz öncekinden daha sert bir sesle Cezmi’nin konuşmasını bölerek cevap verdi; “Ben apartmanın bekçisi miyim nerden göreceğim alanı aşağıya indiğim mi var benim?” Cezmi daha fazla zorlamak istemedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() On dokuz numaranın kapısını uyuduğu her halinden belli olan yaşlıca bir adam açmıştı ![]() ![]() ![]() Cezmi bütün daireleri tek tek dolaştı verilen tepkileri kendi kafasında yorumlayarak yorumlarını defterine kaydediyor açılmayan kapı numaralarını da tekrar gelinecek diye işaretliyordu ![]() Bir tek altı numaradaki bir ilkokul çocuğu kendisine imalı bir şekilde gülmüştü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapıcı da gazetelerden haberi olmadığını söylemiş ardından da Cezmi’ye boş kavanozları çöpe atmamasını kendisine vermesini söylemişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dinlenirken düşünüyordu ![]() ![]() ![]() Uyandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Dedektif Hikayeleri Örneği - Dedektif Hikayeleri Örnekleri - Dedektif Hikayesi Örneği |
![]() |
![]() |
#3 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : Dedektif Hikayeleri Örneği - Dedektif Hikayeleri Örnekleri - Dedektif Hikayesi ÖrneğiDevami nereedeeee |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Dedektif Hikayeleri Örneği - Dedektif Hikayeleri Örnekleri - Dedektif Hikayesi Örneği |
![]() |
![]() |
#4 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : Dedektif Hikayeleri Örneği - Dedektif Hikayeleri Örnekleri - Dedektif Hikayesi Örneğilutfen sonunu yaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin cok heyejanli yerinde yazmiyosunuz cok cok iyidi |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|